Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuře na adžice s broskví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 788 kJ /
905 kcal
Bílkoviny3,80 g
– z toho živočišné bílkoviny3,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky98,85 g
– nasycené48,20 g
– nenasycené49,50 g
–– mononenasycené42,00 g
–– polynenasycené7,50 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
2 2 paprikové lusky Paprika bílá čerstvá
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
koření Adžika Adžika
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo másla) Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.