Nutriční hodnoty (Pečené kuře na adžice s broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 98,85 g |
– nasycené | 48,20 g |
– nenasycené | 49,50 g |
–– mononenasycené | 42,00 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
2 2 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
koření Adžika | Adžika | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo másla) | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská |