Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy od Ivety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 797 kJ /
4 971 kcal
Bílkoviny78,54 g
– z toho živočišné bílkoviny19,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,50 g
Tuky223,65 g
– nasycené133,41 g
– nenasycené80,97 g
–– mononenasycené69,07 g
–– polynenasycené11,90 g
––– omega 31,41 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 345 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy646,92 g
– cukry292,59 g
––– laktóza1,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
240 g 240 g másla Máslo kravské 240 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 balení 1 balení vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 balení 1 balení kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
trošku trošku citronové kůry Citronová kúra čerstvá
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.