Nutriční hodnoty (Jablkové řezy od Ivety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 797 kJ / 4 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 223,65 g |
– nasycené | 133,41 g |
– nenasycené | 80,97 g |
–– mononenasycené | 69,07 g |
–– polynenasycené | 11,90 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 646,92 g |
– cukry | 292,59 g |
––– laktóza | 1,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 balení 1 balení vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 balení 1 balení kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trošku trošku citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
vejce na potření | Vejce slepičí |