Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky s bylinkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 348,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 32,76 g |
– nasycené | 13,40 g |
– nenasycené | 16,79 g |
–– mononenasycené | 12,21 g |
–– polynenasycené | 4,59 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
– cukry | 10,03 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
8 plátků 8 plátků mortadely | Mortadella | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g sýra (nejlépe ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
několik lžic několik lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
horký kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
několik lžic několik lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% |