Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurková omáčka s masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 980 kJ /
951 kcal
Bílkoviny133,17 g
– z toho živočišné bílkoviny131,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky39,05 g
– nasycené9,41 g
– nenasycené18,78 g
–– mononenasycené15,25 g
–– polynenasycené3,53 g
––– omega 30,14 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 977 mg
Sodík 564 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy15,70 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 5 sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
500 g 500 g masa (vepřové nebo hovězí) Vepřová kýta 500 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
3 3 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.