Nutriční hodnoty (Dýňové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,28 g |
Tuky | 18,47 g |
– nasycené | 11,49 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 5,49 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 27,30 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,31 g |
– cukry | 27,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |