Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 123 kJ /
507 kcal
Bílkoviny12,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,28 g
Tuky18,47 g
– nasycené11,49 g
– nenasycené6,20 g
–– mononenasycené5,49 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,08 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,31 g
– cukry27,86 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.