Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 490 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny132,86 g
– z toho živočišné bílkoviny132,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky54,00 g
– nasycené29,76 g
– nenasycené20,61 g
–– mononenasycené19,26 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,32 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,07 g
– cukry5,82 g
––– laktóza5,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hanger steaku Hovězí roštěnec 600 g
rozmarýn naložený v olivovém oleji Olej olivový
2-3 lžičky 2-3 lžičky naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 12.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.