Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubna v koprové omáčke)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 059 kJ /
731 kcal
Bílkoviny29,07 g
– z toho živočišné bílkoviny5,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,92 g
Tuky30,47 g
– nasycené19,01 g
– nenasycené10,13 g
–– mononenasycené8,74 g
–– polynenasycené1,39 g
––– omega 30,19 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,63 g
Sacharidy68,77 g
– cukry50,92 g
––– laktóza7,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 kedluben Kedluben čerstvý 1080 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Vegety Kořenící směs sypká 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 plné lžíce kopru Kopr nať čerstvý
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
125 ml 125 ml smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.