Nutriční hodnoty (Kedlubna v koprové omáčke)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 059 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,92 g |
Tuky | 30,47 g |
– nasycené | 19,01 g |
– nenasycené | 10,13 g |
–– mononenasycené | 8,74 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 68,77 g |
– cukry | 50,92 g |
––– laktóza | 7,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kedluben | Kedluben čerstvý | 1080 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 plné lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
125 ml 125 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 125 ml |