Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na česneku a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 5,45 g |
– nasycené | 3,43 g |
– nenasycené | 2,03 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,23 g |
– cukry | 3,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
700 ml 700 ml silného vývaru | Vývar hovězí | 700 ml |
čerstvý rozmarýn nebo naložený rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |