Nutriční hodnoty (Fazolová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 835 kJ / 2 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 125,56 g |
Tuky | 38,26 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 32,46 g |
–– mononenasycené | 21,41 g |
–– polynenasycené | 11,04 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 103,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 325,40 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g suché fazole | Fazole bílé | 500 g |
5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř černý | Pepř černý | |
3 lžice 3 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 lžice 3 lžice oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžice 1 lžice červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
celerová nať nebo petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
špekáčky podle množství stravníků | Špekáček |