Nutriční hodnoty (Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,62 g |
Tuky | 128,22 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 112,79 g |
–– mononenasycené | 79,16 g |
–– polynenasycené | 33,64 g |
––– omega 3 | 10,35 g |
Vláknina | 29,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 180,90 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1 kg 1 kg oranžové dýně( pôvodný recept uvádza hokkaido ) | ||
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
2 lžičky 2 lžičky oregána | Oregano sušené | 10 g |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |