Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 483 kJ /
2 027 kcal
Bílkoviny22,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,62 g
Tuky128,22 g
– nasycené9,08 g
– nenasycené112,79 g
–– mononenasycené79,16 g
–– polynenasycené33,64 g
––– omega 310,35 g
Vláknina29,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy180,90 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1 kg 1 kg oranžové dýně( pôvodný recept uvádza hokkaido )
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 lžičky 2 lžičky majoránky Majoránka sušená 14 g
2 lžičky 2 lžičky oregána Oregano sušené 10 g
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.