Nutriční hodnoty (Dušená vepřová roláda s paprikovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 793 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 198,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 107,69 g |
– nasycené | 48,27 g |
– nenasycené | 51,63 g |
–– mononenasycené | 44,19 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,93 g |
Sacharidy | 20,80 g |
– cukry | 16,53 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 800 g |
1 balíček 1 balíček šunkové pěny | ||
100-150 g 100-150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
50-100 g 50-100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 75 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pórek na celou šířku roládového plátu | Pórek čerstvý | |
1 1 lahůdkovou cibulku | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 masox (nemusí být) | Bujón hovězí | |
zázvor | Zázvor sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
sádlo na opečení rolády | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |