Nutriční hodnoty (Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 308 kJ / 1 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g |
Tuky | 47,81 g |
– nasycené | 11,47 g |
– nenasycené | 29,23 g |
–– mononenasycené | 12,96 g |
–– polynenasycené | 16,27 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 957 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 18,21 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
RYBÍ KARBANÁTKY | ||
rybí filé 600 g 600 g já používám pangásia | Treska filet | 600 g |
mléko 100 ml 100 ml | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
bobkový list 3 ks 3 ks | Bobkový list sušený | |
jarní cibulka 1 1 větší | Cibulka jarní čerstvá | |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
vejce 2 ks 2 ks | Vejce slepičí | 126 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červené zelí 1 1 malá hlávka | Zelí červené čerstvé | |
mrkev 2 ks 2 ks | Mrkev čerstvá | 100 g |
zakysaná smetana 2 lžíce 2 lžíce | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
majonéza 2 lžíce 2 lžíce | Majonéza | 30 g |
vinný ocet 2 lžíce 2 lžíce | Ocet vinný bílý | 40 ml |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |