Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 308 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny130,18 g
– z toho živočišné bílkoviny128,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,76 g
Tuky47,81 g
– nasycené11,47 g
– nenasycené29,23 g
–– mononenasycené12,96 g
–– polynenasycené16,27 g
––– omega 31,01 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy18,21 g
– cukry10,80 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
RYBÍ KARBANÁTKY
rybí filé 600 g 600 g já používám pangásia Treska filet 600 g
mléko 100 ml 100 ml Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
bobkový list 3 ks 3 ks Bobkový list sušený
jarní cibulka 1 1 větší Cibulka jarní čerstvá
chilli paprička Chilli paprička čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
vejce 2 ks 2 ks Vejce slepičí 126 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
červené zelí 1 1 malá hlávka Zelí červené čerstvé
mrkev 2 ks 2 ks Mrkev čerstvá 100 g
zakysaná smetana 2 lžíce 2 lžíce Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
majonéza 2 lžíce 2 lžíce Majonéza 30 g
vinný ocet 2 lžíce 2 lžíce Ocet vinný bílý 40 ml
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.