Nutriční hodnoty (Hlívový paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 3,56 g |
– nasycené | 1,08 g |
– nenasycené | 2,11 g |
–– mononenasycené | 0,97 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
– cukry | 50,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
uzená paprika | Paprika uzená | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
vývar | Vývar hovězí | |
nové koření | Nové koření | |
kmín | Kmín | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |