Nutriční hodnoty (Salát dietní z lahůdkového tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 313 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,25 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 lahůdkového tofu | Tofu natural | |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
5-6 cm 5-6 cm okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek knackebrot | Knäckebrot pšeničný | |
2 2 polévkové lžíce sojanézy (bílý jogurt) | Sojanéza | |
2 2 polévkové lžíce sterilizované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |