Nutriční hodnoty (Polévka s krupicí a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 742 kJ / 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 21,57 g |
– nasycené | 10,52 g |
– nenasycené | 8,59 g |
–– mononenasycené | 5,94 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 5,63 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 34,31 g |
– cukry | 6,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
700 ml 700 ml masového vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 700 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g mražené zeleniny (zelenina s kukuřicí) | Mrkev mražená | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |