Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s játrovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 551 kJ /
610 kcal
Bílkoviny66,93 g
– z toho živočišné bílkoviny62,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky16,68 g
– nasycené3,14 g
– nenasycené8,02 g
–– mononenasycené5,19 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,81 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 432 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy43,23 g
– cukry10,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová kost (žebro cca 500 g) Kost vepřová
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 kuličky 3 kuličky celého pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
250-300 g 250-300 g vepřových jater Játra vepřová 275 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha hladké mouky Mouka pšeničná hladká
trocha trocha strouhanky Strouhanka pšeničná
česnek Česnek čerstvý
1 1 malá cibule (nemusí být) Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.