Nutriční hodnoty (Dort letadlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 307 kJ / 4 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
Tuky | 390,24 g |
– nasycené | 222,66 g |
– nenasycené | 162,28 g |
–– mononenasycené | 137,00 g |
–– polynenasycené | 25,28 g |
––– omega 3 | 2,43 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 195,50 g |
– cukry | 127,50 g |
––– laktóza | 27,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
korpus (dole v příloze) | ||
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
banány | Banán čerstvý | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1,5 kostky 1,5 kostky másla | Máslo kravské | 375 g |
125 g 125 g Perla | Margarín | 125 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
piškoty na oči | Piškoty | |
potahová hmota K2 | Fondán | |
cukrářské perličky | Cukrářské zdobení |