Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky s kuřecím masem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 389 kJ /
571 kcal
Bílkoviny118,45 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky5,60 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené3,30 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,95 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy10,50 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Brambory Brambor zimní
majoránka Majoránka sušená
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
cibule Cibule čerstvá
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.