Nutriční hodnoty (Bramboráky s kuřecím masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 389 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 5,60 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 3,30 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Brambory | Brambor zimní | |
majoránka | Majoránka sušená | |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |