Nutriční hodnoty (Losos s okurkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 007 kJ / 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 16,25 g |
– nasycené | 10,85 g |
– nenasycené | 4,65 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,05 g |
– cukry | 4,55 g |
––– laktóza | 4,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Naporcovaný filet z lososa podle počtu strávníků | Losos filet s kůží | |
trochu trochu zázvoru | Zázvor sušený | |
černý pepř hrubě mletý | Pepř černý | |
koření na ryby ( Kabajaki) | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
salátová okurka (20 cm) | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1- 2 1- 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 KL 1 KL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
3 PL 3 PL čerstvého smetanového sýru | Sýr tavený | 45 g |
1 dcl 1 dcl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |