Nutriční hodnoty (Pstruh plněný žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 30,98 g |
– nasycené | 10,50 g |
– nenasycené | 16,61 g |
–– mononenasycené | 8,86 g |
–– polynenasycené | 7,75 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 4,58 g |
– cukry | 2,01 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks pstruh | Pstruh | 250 g |
100 g 100 g žampiony | Žampion čerstvý | 100 g |
1 ks 1 ks jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce posekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | 15 g |
3 plátky 3 plátky anglická slanina | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na ryby (není nutné) | Grilovací koření |