Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh plněný žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 093 kJ /
500 kcal
Bílkoviny48,47 g
– z toho živočišné bílkoviny45,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky30,98 g
– nasycené10,50 g
– nenasycené16,61 g
–– mononenasycené8,86 g
–– polynenasycené7,75 g
––– omega 30,53 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy4,58 g
– cukry2,01 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks pstruh Pstruh 250 g
100 g 100 g žampiony Žampion čerstvý 100 g
1 ks 1 ks jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce posekaná petrželka Petržel nať čerstvá 15 g
3 plátky 3 plátky anglická slanina Anglická slanina
sůl Sůl mořská
koření na ryby (není nutné) Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.