Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangold se ztraceným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 084 kJ /
1 454 kcal
Bílkoviny28,58 g
– z toho živočišné bílkoviny6,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,23 g
Tuky119,25 g
– nasycené77,10 g
– nenasycené37,85 g
–– mononenasycené33,03 g
–– polynenasycené4,82 g
––– omega 31,90 g
Vláknina23,08 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 536 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy57,41 g
– cukry19,46 g
––– laktóza7,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvého mladého mangoldu Mangold 500 g
1 ks 1 ks větší cibule Cibule čerstvá 69 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (CZ) Česnek čerstvý 21 g
1/4 l 1/4 l smetany na šlehání (30%) Smetana kravská sladká 30% 250 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.