Nutriční hodnoty (Mangold se ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 084 kJ / 1 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 119,25 g |
– nasycené | 77,10 g |
– nenasycené | 37,85 g |
–– mononenasycené | 33,03 g |
–– polynenasycené | 4,82 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 57,41 g |
– cukry | 19,46 g |
––– laktóza | 7,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvého mladého mangoldu | Mangold | 500 g |
1 ks 1 ks větší cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 21 g |
1/4 l 1/4 l smetany na šlehání (30%) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vejce | Vejce slepičí |