Nutriční hodnoty (Podzimní jablíčkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 719 kJ / 3 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 133,75 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 114,85 g |
–– mononenasycené | 80,25 g |
–– polynenasycené | 34,60 g |
––– omega 3 | 10,28 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 632,05 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
jablka | Jablko čerstvé | |
2 2 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |