Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta raz dva)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 083 kJ /
2 171 kcal
Bílkoviny54,64 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,60 g
Tuky39,30 g
– nasycené7,73 g
– nenasycené22,92 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené7,22 g
––– omega 31,23 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 453 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy384,20 g
– cukry189,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 jablek (může být i víc, podle velikosti) Jablko čerstvé 900 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
nalámaná čokoláda (nemusí být) Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.