Nutriční hodnoty (Jablečná buchta raz dva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 083 kJ / 2 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 39,30 g |
– nasycené | 7,73 g |
– nenasycené | 22,92 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 7,22 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 384,20 g |
– cukry | 189,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 jablek (může být i víc, podle velikosti) | Jablko čerstvé | 900 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
nalámaná čokoláda (nemusí být) | Čokoláda mléčná 30% |