Nutriční hodnoty (Hroznový salát s olivama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 55 kJ / 13 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g |
Tuky | 0,06 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,40 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
1/2 1/2 žlutého melounu | Meloun cukrový čerstvý | |
trs bílých hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
nastrouhaný sýr (ideální je parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
trochu trochu medu | Med nepasterovaný |