Nutriční hodnoty (Labužník - jablka, smetana a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 047 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,50 g |
Tuky | 253,46 g |
– nasycené | 29,97 g |
– nenasycené | 189,59 g |
–– mononenasycené | 89,50 g |
–– polynenasycené | 100,09 g |
––– omega 3 | 19,83 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 560,35 g |
– cukry | 381,65 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 středních jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
150 g 150 g ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |