Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeský oukrop)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 905 kJ /
455 kcal
Bílkoviny6,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky30,13 g
– nasycené14,53 g
– nenasycené15,13 g
–– mononenasycené12,03 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina11,85 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,05 g
– cukry6,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
2-3 2-3 středně velké brambory Brambor zimní 125 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 krajíce 2-3 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.