Nutriční hodnoty (Jihočeský oukrop)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 905 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
Tuky | 30,13 g |
– nasycené | 14,53 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 12,03 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,05 g |
– cukry | 6,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
2-3 2-3 středně velké brambory | Brambor zimní | 125 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 krajíce 2-3 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená |