Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená zelenina na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 653 kJ /
873 kcal
Bílkoviny23,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,42 g
Tuky32,59 g
– nasycené3,99 g
– nenasycené27,09 g
–– mononenasycené18,34 g
–– polynenasycené8,75 g
––– omega 32,26 g
Vláknina69,40 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 787 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy99,26 g
– cukry38,64 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celý pórek Pórek čerstvý
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
2 2 hlavičky česneku Česnek čerstvý 140 g
5 5 menších červených řep Červená řepa čerstvá
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
6 6 mrkví Mrkev čerstvá 300 g
růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
2 2 slabé plátky másla Máslo kravské 2 g
Sůl Sůl mořská
Pepř Pepř černý
Koření bylinkové máslo Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.