Nutriční hodnoty (Pečená zelenina na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 653 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,42 g |
Tuky | 32,59 g |
– nasycené | 3,99 g |
– nenasycené | 27,09 g |
–– mononenasycené | 18,34 g |
–– polynenasycené | 8,75 g |
––– omega 3 | 2,26 g |
Vláknina | 69,40 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 99,26 g |
– cukry | 38,64 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celý pórek | Pórek čerstvý | |
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 2 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
5 5 menších červených řep | Červená řepa čerstvá | |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
2 2 slabé plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
Sůl | Sůl mořská | |
Pepř | Pepř černý | |
Koření bylinkové máslo | Provensálské koření | |