Nutriční hodnoty (Mleté maso s kapustou a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 736 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
Tuky | 103,52 g |
– nasycené | 25,78 g |
– nenasycené | 63,62 g |
–– mononenasycené | 49,34 g |
–– polynenasycené | 14,28 g |
––– omega 3 | 2,93 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 133,13 g |
– cukry | 22,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa nebo mix vepřové s hovězím | Vepřová plec | 500 g |
30 g 30 g uzené slaniny | Špek | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 palice 1/2 palice česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
400 g 400 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
100 g 100 g nevařené rýže | Rýže bílá | 100 g |
3 3 vejce (pokud budeme zapékat) | Vejce slepičí | 210 g |
nastrouhaný sýr na povrch | Sýr kravský tvrdý 30% |