Nutriční hodnoty (Kapučínový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 852 kJ / 3 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 116,36 g |
– nasycené | 17,92 g |
– nenasycené | 82,90 g |
–– mononenasycené | 71,00 g |
–– polynenasycené | 11,90 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 470,70 g |
– cukry | 310,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
24 dkg 24 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 240 g |
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
8 lžic 8 lžic mletých lískových oříšků | Lískový ořech mletý | 120 g |
oříšková Nutella | Pomazánka z lískových ořechů | |
2 2 smetany na šlehání á 250 ml | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 ztužovače smetany | Ztužovač šlehačky | |
1 1 želatinový ztužovač Dr. Oetker | Ztužovač želatinový | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1 sáček 1 sáček oříškového Capuccina | Cappuccino | |
1 1 Rama na šlehání | Rostlinná šlehačka | |
1 sáček 1 sáček oříškového Capuccina | Cappuccino | |
čokoládové zdobení (drobné) | Cukrářské zdobení | |