Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 255 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 327,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
Tuky | 54,25 g |
– nasycené | 8,96 g |
– nenasycené | 39,50 g |
–– mononenasycené | 15,46 g |
–– polynenasycené | 24,04 g |
––– omega 3 | 3,26 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 829 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,46 g |
Sacharidy | 33,68 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa nebo 1 vykostěné kuře | Kuře prso | 1400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 7.5 g |
olej na pánev | Olej řepkový |