Nutriční hodnoty (Pikantní bůčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 047 kJ / 3 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
Tuky | 297,48 g |
– nasycené | 77,48 g |
– nenasycené | 156,68 g |
–– mononenasycené | 127,76 g |
–– polynenasycené | 28,93 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 50,60 g |
– cukry | 36,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg prorostlejšího bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
6 6 čerstvých pálivých beraních rohů | Paprika červená čerstvá | |
6 6 sterilovaných beraních rohů | Paprika zelená sterilovaná | |
180 g 180 g paprikové pomazánky (např. Tomata) | Pasta papriková | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1/2 l 1/2 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |