Nutriční hodnoty (Mletý steak v zelném listu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
Tuky | 25,13 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 15,03 g |
–– mononenasycené | 11,19 g |
–– polynenasycené | 3,84 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 6,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké spařené zelné listy - mohou být i kapustové | Zelí bílé čerstvé | |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
15 dkg 15 dkg čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
3 3 malé kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 PL 1 PL sardelové pasty | Sardelová pasta | 15 g |
2 PL 2 PL dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 PL 1 PL strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |