Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mletý steak v zelném listu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 146 kJ /
752 kcal
Bílkoviny108,63 g
– z toho živočišné bílkoviny101,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,58 g
Tuky25,13 g
– nasycené6,54 g
– nenasycené15,03 g
–– mononenasycené11,19 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,38 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 406 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,40 g
Sacharidy18,00 g
– cukry6,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké spařené zelné listy - mohou být i kapustové Zelí bílé čerstvé
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
15 dkg 15 dkg čerstvých žampionů Žampion čerstvý 150 g
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
3 3 malé kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 PL 1 PL sardelové pasty Sardelová pasta 15 g
2 PL 2 PL dijónské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 PL 1 PL strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
svazek svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.