Nutriční hodnoty (Nepečené perníkové košíčky s jablečnou náplní a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 111 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 125,08 g |
– nasycené | 62,68 g |
– nenasycené | 58,37 g |
–– mononenasycené | 44,08 g |
–– polynenasycené | 14,29 g |
––– omega 3 | 1,71 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 67,50 g |
– cukry | 63,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g perníčků s cukrovou polevou | 200 | |
80 g 80 g tuku Créme Bonjour (nebo másla) | Margarín | 80 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mandlového pudinku (nebo vanilkového) | Puding v prášku | |
voda (dle potřeby) | Voda | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% (nebo Rama Cremefine) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
lístky lístky meduňky (nebo máty) | Máta peprná list čerstvá | |
plátky mandlí | Mandle loupané | |
karamelový topping |