Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný pohár nejen vánoční)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 256 kJ /
539 kcal
Bílkoviny12,73 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky6,40 g
– nasycené3,48 g
– nenasycené2,14 g
–– mononenasycené1,45 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,13 g
Vláknina9,97 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy102,69 g
– cukry93,96 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
1 špetka 1 špetka skořice (dle chuti) Skořice ceylonská
50 g 50 g cukru (dle chuti) Cukr bílý 50 g
1/2 1/2 citronu (šťáva) Citrón čerstvý 45 g
1 1 vanilkový pudink bez vaření (např. Créme Olé) Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
šlehačka Šlehačka 35%
mletá skořice na poprášení Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.