Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží (hovězí) na fazolkách a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 302 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny134,15 g
– z toho živočišné bílkoviny126,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,45 g
Tuky22,50 g
– nasycené7,60 g
– nenasycené13,65 g
–– mononenasycené9,40 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 31,21 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 3,62 g
Sůl9,06 g
Sacharidy63,80 g
– cukry24,20 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežího masa Kuře prso 500 g
400 g 400 g sterilovaných fazolek v mírně slaném nálevu, slité a okapané Zelenina směs sterilovaná 400 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
20 g 20 g rostlinného tuku Margarín 20 g
3 dcl 3 dcl mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
bazalka – čím víc tím líp Bazalka čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.