Nutriční hodnoty (Nedělní buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 761 kJ / 4 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,50 g |
Tuky | 151,56 g |
– nasycené | 19,07 g |
– nenasycené | 122,98 g |
–– mononenasycené | 86,18 g |
–– polynenasycené | 36,80 g |
––– omega 3 | 10,30 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 736,20 g |
– cukry | 275,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
sůl | Sůl mořská |