Nutriční hodnoty (Letní guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 900 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 16,70 g |
– nasycené | 2,29 g |
– nenasycené | 12,31 g |
–– mononenasycené | 8,86 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 27,60 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 180 g |
10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
100 g 100 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 100 g |
50 g 50 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 50 g |