Nutriční hodnoty (Přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 0,53 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 25,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g okrájených a jader zbavených jablek | Jablko čerstvé | 100 g |
60 g 60 g oloupaného banánu | Banán čerstvý | 60 g |
5 g 5 g pískového cukru | Cukr bílý | 5 g |