Nutriční hodnoty (Radhošťské halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 103 kJ / 3 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,19 g |
Tuky | 180,95 g |
– nasycené | 85,02 g |
– nenasycené | 90,29 g |
–– mononenasycené | 75,47 g |
–– polynenasycené | 14,82 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 44,53 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 9,73 g |
Sůl | 24,21 g |
Sacharidy | 292,08 g |
– cukry | 49,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda na uvaření | Voda | |
800 g 800 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 800 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
200 g 200 g uzené slaniny (domácí) | Špek | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 plátky 4 plátky kotlety (uzené) | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 klobásky (domácí) | Klobása | |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový |