Nutriční hodnoty (Segedinský guláš z masáků (růžovek))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 253 kJ / 1 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,26 g |
Tuky | 31,41 g |
– nasycené | 20,70 g |
– nenasycené | 9,06 g |
–– mononenasycené | 7,61 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 101,16 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 78,80 g |
– cukry | 39,80 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg růžovek (masáků) | Hřib čerstvý | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/4 kg 1/4 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
2,5 dl 2,5 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |