Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedinský guláš z masáků (růžovek))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 253 kJ /
1 016 kcal
Bílkoviny55,26 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,26 g
Tuky31,41 g
– nasycené20,70 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené7,61 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,26 g
Vláknina101,16 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,25 g
Sacharidy78,80 g
– cukry39,80 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg růžovek (masáků) Hřib čerstvý 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/4 kg 1/4 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
2,5 dl 2,5 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.