Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin - štrúdl (nekynutý))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 092 kJ /
3 368 kcal
Bílkoviny66,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky167,56 g
– nasycené41,32 g
– nenasycené119,50 g
–– mononenasycené78,80 g
–– polynenasycené40,70 g
––– omega 33,03 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 806 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy391,30 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g tuku (já použila LIRA) Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
nastrouhaná jablka (10 ks na 2 ks) Jablko čerstvé
ořechy Vlašské ořechy
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.