Nutriční hodnoty (Jablečný závin - štrúdl (nekynutý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 092 kJ / 3 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 167,56 g |
– nasycené | 41,32 g |
– nenasycené | 119,50 g |
–– mononenasycené | 78,80 g |
–– polynenasycené | 40,70 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 391,30 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g tuku (já použila LIRA) | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
nastrouhaná jablka (10 ks na 2 ks) | Jablko čerstvé | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý |