Nutriční hodnoty (Klobásky v bagetě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 26,54 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 22,19 g |
–– mononenasycené | 7,17 g |
–– polynenasycené | 15,02 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 37,50 g |
– cukry | 26,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 tenkých vepřových klobásek | Klobása | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
2 2 cibule (na tenká kolečka) | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička žlutého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
6 6 baget na dopékání | Bageta pšeničná | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
velká špetka špetka přírodního cukru | Xylitol | |
2 lžičky 2 lžičky jablečného octa | Ocet jablečný | 10 ml |