Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásky v bagetě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 745 kJ /
417 kcal
Bílkoviny4,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky26,54 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené22,19 g
–– mononenasycené7,17 g
–– polynenasycené15,02 g
––– omega 30,25 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy37,50 g
– cukry26,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 tenkých vepřových klobásek Klobása
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
2 2 cibule (na tenká kolečka) Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička žlutého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
6 6 baget na dopékání Bageta pšeničná
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
velká špetka špetka přírodního cukru Xylitol
2 lžičky 2 lžičky jablečného octa Ocet jablečný 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.