Nutriční hodnoty (Žebrákův svátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 351 kJ / 801 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 51,51 g |
– nasycené | 10,20 g |
– nenasycené | 32,10 g |
–– mononenasycené | 26,85 g |
–– polynenasycené | 5,25 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 41,54 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 klobásky | Klobása | |
hrst hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
1 1 veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
hrst hrst strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |