Nutriční hodnoty (Levný salát s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 163 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,46 g |
Tuky | 112,84 g |
– nasycené | 13,01 g |
– nenasycené | 98,86 g |
–– mononenasycené | 67,86 g |
–– polynenasycené | 31,01 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 42,40 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 161,60 g |
– cukry | 67,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
0,25 kg 0,25 kg Matjesy v oleji | Matjesy v oleji | 250 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
majonéza | Majonéza |