Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 55,15 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 48,95 g |
–– mononenasycené | 34,65 g |
–– polynenasycené | 14,30 g |
––– omega 3 | 4,51 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
10 lžic 10 lžic sladké kuřecí chilli omáčky | Chilli omáčka | 150 ml |
5 lžic 5 lžic ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 75 ml |
1 1 rovná lžička anýzu | Anýz semena | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |