Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 252 kJ /
538 kcal
Bílkoviny4,50 g
– z toho živočišné bílkoviny4,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky55,15 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené48,95 g
–– mononenasycené34,65 g
–– polynenasycené14,30 g
––– omega 34,51 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 5,70 g
Sůl12,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
10 lžic 10 lžic sladké kuřecí chilli omáčky Chilli omáčka 150 ml
5 lžic 5 lžic ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 75 ml
1 1 rovná lžička anýzu Anýz semena
5 5 hřebíčků Hřebíček
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.