Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s žampiony a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 206 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny170,94 g
– z toho živočišné bílkoviny168,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky26,10 g
– nasycené6,33 g
– nenasycené13,13 g
–– mononenasycené10,96 g
–– polynenasycené2,16 g
––– omega 30,08 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 433 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy18,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 800 g cca 800 g vepřového masa Vepřová kýta 800 g
1 plechovka 1 plechovka krájené papriky ve sladkokyselém nálevu Paprika červená sterilovaná
2 plechovka 2 plechovka krájených žampionů ve sladkokyselém nálevu Žampion čerstvý
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
pepř (nejlépe barevný, čerstvý) Pepř černý
vývar Vývar masový
podravka Kořenící směs sypká
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.