Nutriční hodnoty (Vepřové s žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 26,10 g |
– nasycené | 6,33 g |
– nenasycené | 13,13 g |
–– mononenasycené | 10,96 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 800 g cca 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
1 plechovka 1 plechovka krájené papriky ve sladkokyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
2 plechovka 2 plechovka krájených žampionů ve sladkokyselém nálevu | Žampion čerstvý | |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (nejlépe barevný, čerstvý) | Pepř černý | |
vývar | Vývar masový | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |