Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-skořicový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 922 kJ /
4 522 kcal
Bílkoviny58,68 g
– z toho živočišné bílkoviny42,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,80 g
Tuky330,47 g
– nasycené212,03 g
– nenasycené114,37 g
–– mononenasycené101,24 g
–– polynenasycené13,14 g
––– omega 33,00 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 590 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy320,97 g
– cukry262,37 g
––– laktóza31,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g piškotů Piškoty 150 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
2 2 červená jablka Jablko čerstvé
500 g 500 g Mascarpone Mascarpone 500 g
300 g 300 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1/2 1/2 čajové lžičky skořice Skořice ceylonská
špetku špetku soli Sůl mořská
balíček balíček práškové želatiny Želatina vepřová
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
200 g 200 g jablečné přesnídávky Jablečné pyré 200 g
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g
namočených v rumu Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.