Nutriční hodnoty (Jablečno-skořicový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 922 kJ / 4 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,80 g |
Tuky | 330,47 g |
– nasycené | 212,03 g |
– nenasycené | 114,37 g |
–– mononenasycené | 101,24 g |
–– polynenasycené | 13,14 g |
––– omega 3 | 3,00 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 320,97 g |
– cukry | 262,37 g |
––– laktóza | 31,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g piškotů | Piškoty | 150 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
2 2 červená jablka | Jablko čerstvé | |
500 g 500 g Mascarpone | Mascarpone | 500 g |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
1/2 1/2 čajové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
balíček balíček práškové želatiny | Želatina vepřová | |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
200 g 200 g jablečné přesnídávky | Jablečné pyré | 200 g |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
namočených v rumu | Rum |