Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 682 kJ /
880 kcal
Bílkoviny12,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,42 g
Tuky33,91 g
– nasycené2,38 g
– nenasycené29,51 g
–– mononenasycené20,86 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 32,76 g
Vláknina21,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy123,53 g
– cukry42,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g neloupaných brambor Brambor zimní 500 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2-3 2-3 červené cibule Cibule červená čerstvá 172.5 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
1 PL 1 PL cukru podle chuti Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka červené papriky Paprika červená čerstvá
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.