Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 682 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,42 g |
Tuky | 33,91 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 29,51 g |
–– mononenasycené | 20,86 g |
–– polynenasycené | 8,65 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 21,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,53 g |
– cukry | 42,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g neloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2-3 2-3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 172.5 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
1 PL 1 PL cukru podle chuti | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
pepř | Pepř černý |