Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta karamelka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 682 kJ /
4 704 kcal
Bílkoviny80,88 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,70 g
Tuky143,60 g
– nasycené14,41 g
– nenasycené119,44 g
–– mononenasycené83,22 g
–– polynenasycené36,22 g
––– omega 310,38 g
Vláknina26,55 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 342 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy758,80 g
– cukry302,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 karamelový pudink Puding v prášku
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.