Nutriční hodnoty (Kořeněná mrkev s kedlubny a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 7,10 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 4,42 g |
–– mononenasycené | 2,61 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 52,73 g |
– cukry | 35,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
1/2 kg 1/2 kg kuřecí řízky | Kuře prso | 500 g |
trochu trochu zázvoru | Zázvor sušený | |
1/2 KL 1/2 KL římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1 KL 1 KL harissa | Harissa | 5 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 KL 1 KL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1-2 KL 1-2 KL cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |